Head Admin
Witam. Organizowana są wybory na burmistrza miasta. Kandydatury można zgłaszać od dnia 18.09.2010r do 25.09.2010.
I tura wyborów odbędzie się w niedziele 26 Września.
Kandydaci muszą spełniać następujące wymagania:
Znać dobrze RP
Być mili dla ludzi.
Nie być natrętnymi osobami, które trują dupę Administracji,
I znać się na sprawach dotyczących kandydowania i zarządzania.
Swoje kandydatury należy składać w tym poście,
a w nich :
Imię Nazwisko:
Zebrać min. 5 podpisów aby wziąć udział w kampanii na serwerze( podpisy są zbierane na forum, każdy kto daje podpis niech podpisze na kogo)
I zgromadzić ludzi których osadzicie na stanowiskach różnych ministrów np: Na ministra Bezpieczeństwa
Obietnice wyborcze:
Opisać przebieg kampanii co i jak chce zrobić:
Tekst zachęcający ludzi do głosowania:
(tylko nie za długi)
Kampanie przeprowadzić i na forum i na serwerze.
Kampania ma przebiegać sprawnie i bez większych potyczek.
(administratorzy mogą pomóc w zorganizowaniu lecz NIE GWARANTUJE ZE POMOŻEMY, postaramy się pomagać kandydatom, ale nic nie obiecuję)
Miłej i udanej kampanii, oraz gry Życzy cała administracja.
Powodzenia !
Imię Nazwisko:Kazuya_Kazama
Znajomość RP:9/10
Zebrać min. 5 podpisów aby wziąć udział w kampanii na serwerze( podpisy są zbierane na forum, każdy kto daje podpis niech podpisze na kogo)
I zgromadzić ludzi których osadzicie na stanowiskach różnych ministrów np: Na ministra Bezpieczeństwa
Obietnice wyborcze:Obiecuje że zmienie przyszłość naszych rodaków,Policja w kacu dostanie pieniadzę na sprzęty bedziemy wspólnie walczyć z teroryzmem na ulicach miasta,Bezdomni dostaną pieniądze na pożywienie prace oraz koce i ubrania.
Opisać przebieg kampanii co i jak chce zrobić:
Tekst zachęcający ludzi do głosowania:Zachęcam Was drodzy rodacy na głosowanie na mnie postaram się zmienić nasze miasto LS to nie poznania,Wszyscy bezdomni znajdą pracę i dostaną pieniądze na życie.Matki w ciąży dostaną doskonałą opiekę lekarzy.Wiec głosujcie na mnie jeśli chcecie odmienić swoje życie na lepsze!!!!
(tylko nie za długi)
Zaraz, zaraz jeśli burmistrza jeszcze nie wybrano to jakim cudem pewien z graczy otwierał sobie DMV, zatrudnił pracowników i wydawał dowody?! Ja jestem liderką DMV i jeszcze nikogo nie zatrudniałam. Więc ktoś mi wyjaśni o co w tym wszystkim chodzi?
Head Admin
My admini na początku dawaliśmy dowody itp i już był lider ale odszedł
Head Admin
a propo zgłoszenia dopisz brakujące rzeczy np : jak przeprowadzisz kampanie i tekst zachecajacy
Nowy użytkownik
lol wybory za tydzen a nie na forum
Head Admin
LOL a czytałes wszystko?? ktos kto che wystartowac ma miec 5 podpisów na forum a potem dopiero moze brac udzial w kampanii na serwerze. jesli sie nie wyrobią do nastepnego tygodnia przedluze termin
Użytkownik
Oddaje swój głos na Kazuya_Kazama
Imię Nazwisko:James Cold
Znajomość RP: 9/10
Obietnice wyborcze:Oferuje pieniadze szefom sluzb porzadkowych na wyplaty pracownikom i wszystkich organizacji pubblicznych ktore beda tego potrzebowaly.
Opisać przebieg kampanii co i jak chce zrobić:Idac obok DMV widzisz plakat na ktorym widac napis KAMPANIA WYBORCZA JEAMSA COLDA
Tekst zachęcający ludzi do głosowania: Drodzy mieszkancy Miasta zachecam was do glosowania na mnie. Jesli wygram odmienie nasze miasto , i bede staral sie o wasze lepsze jutro. GLOSUJ NA MNIE
Head Admin
ok kazuya_Kazama ma 5 podpisów i narazie nie oddawac glosów na forum do dnia wyborów na tego gracza Możesz zaczać kampanie na serwerze