Ja Johny_Clinton podpisuje siê pod James Cold.
Head Admin
ok james na razie 2 glosy
Admin Servera
Imiê Nazwisko:Ezio_Anditore
Znajomo¶æ RP: 9-9,5/10
Zebraæ min. 5 podpisów aby wzi±æ udzia³ w kampanii na serwerze( podpisy s± zbierane na forum, ka¿dy kto daje podpis niech podpisze na kogo)
I zgromadziæ ludzi których osadzicie na stanowiskach ró¿nych ministrów np: Na ministra Bezpieczeñstwa
Obietnice wyborcze:wszyscy ze s³u¿ bezpieczeñstwa(policja, fbi, wojsko) bêd± dostawaæ 2 LUB 3 RAZY WY¯SZE wynagrodzenie, gwarantuje tak¿e poprawe bezpieczeñstwa miasta, i zniesienie pewnej czê¶ci op³at za ró¿ne dobra materialne np. auta
Opisaæ przebieg kampanii co i jak chce zrobiæ: wywieszone zostana plakaty, ka¿dy bywatel dostanie ulotke reklamuj±c± a ta¿ke plakietke i jakis podarek , tak¿e po ulicach naszego miasta bêdzie je¿dziæ samochód reklamuj±cy mnie, zostanie tak¿e zorganizowany dzieñ motoryzacyjny i wielki wy¶cig ze wspania³± nagrod±
Tekst zachêcaj±cy ludzi do g³osowania: zag³osujcie na mnie z obiecuje ¿e bêdziecie zarabiaæ przynajmniej 2 razy wiêcej, zapewnie tak¿e poprawe bezpieczeñstwa miasta i zniesienie czê¶ci op³at za ró¿ne dobra materialne
(tylko nie za d³ugi)
Moderator
Ja Ryan Sorty oddajê swój g³os na Ezio Anditore
Nowy u¿ytkownik
Ja Matthew Vecetti oddaje swój g³os na Ezio Anditore
Ostatnio edytowany przez Matthew_Vercetti (2010-09-21 17:14:16)
Head Admin
Oddaje swój g³os na Ezio Anditore
Ezio mo¿esz startowaæ w kampanii na serwerze
Head Admin
Uwaga!!! Wybory odbêd± siê jednak na forum gdy¿ nie przewidzia³em ze tak szybko sie serwer bedzie rozwija³. Na serwerrze prowadzicie kampanie a tutaj oddajemy g³osy w dniu wyborów( wybory zostaj± przesuniete na 2 i 3 Pa¼dziernika, dwa dni g³sowania w razie jakby kogo¶ nie by³o w jaki¶ dzieñ) I KA¯DY MO¯E ODDAÆ TYLKO JEDEN G£OS!!!!!!!
U¿ytkownik
Oddaje swój g³os na Ezio Anditore
Head Admin
James mozesz startowaæ w kampani na serwerze