Ja Johny_Clinton podpisuje się pod James Cold.
Head Admin
ok james na razie 2 glosy
Admin Servera
Imię Nazwisko:Ezio_Anditore
Znajomość RP: 9-9,5/10
Zebrać min. 5 podpisów aby wziąć udział w kampanii na serwerze( podpisy są zbierane na forum, każdy kto daje podpis niech podpisze na kogo)
I zgromadzić ludzi których osadzicie na stanowiskach różnych ministrów np: Na ministra Bezpieczeństwa
Obietnice wyborcze:wszyscy ze służ bezpieczeństwa(policja, fbi, wojsko) będą dostawać 2 LUB 3 RAZY WYŻSZE wynagrodzenie, gwarantuje także poprawe bezpieczeństwa miasta, i zniesienie pewnej części opłat za różne dobra materialne np. auta
Opisać przebieg kampanii co i jak chce zrobić: wywieszone zostana plakaty, każdy bywatel dostanie ulotke reklamującą a tażke plakietke i jakis podarek , także po ulicach naszego miasta będzie jeżdzić samochód reklamujący mnie, zostanie także zorganizowany dzień motoryzacyjny i wielki wyścig ze wspaniałą nagrodą
Tekst zachęcający ludzi do głosowania: zagłosujcie na mnie z obiecuje że będziecie zarabiać przynajmniej 2 razy więcej, zapewnie także poprawe bezpieczeństwa miasta i zniesienie części opłat za różne dobra materialne
(tylko nie za długi)
Moderator
Ja Ryan Sorty oddaję swój głos na Ezio Anditore
Nowy użytkownik
Ja Matthew Vecetti oddaje swój głos na Ezio Anditore
Ostatnio edytowany przez Matthew_Vercetti (2010-09-21 17:14:16)
Head Admin
Oddaje swój głos na Ezio Anditore
Ezio możesz startować w kampanii na serwerze
Head Admin
Uwaga!!! Wybory odbędą się jednak na forum gdyż nie przewidziałem ze tak szybko sie serwer bedzie rozwijał. Na serwerrze prowadzicie kampanie a tutaj oddajemy głosy w dniu wyborów( wybory zostają przesuniete na 2 i 3 Października, dwa dni głsowania w razie jakby kogoś nie było w jakiś dzień) I KAŻDY MOŻE ODDAĆ TYLKO JEDEN GŁOS!!!!!!!
Użytkownik
Oddaje swój głos na Ezio Anditore
Head Admin
James mozesz startować w kampani na serwerze