#1 2010-10-04 15:10:38

Johny_Hawk

Użytkownik

Punktów :   -3 

Podanie Police Department

BIOGRAFIA

Los Santos, 4 październik 2010
Nazywam się Johny Hawk urodziłem się w Los Santos. Na miejscu ukończyłem szkołę podstawową oraz gimnazjum. Uczęszczałem do Liceum Ogólnokształcącego w San Fierro o profilu Bezpieczeństwo Publiczne.4Uczęszczałem do Liceum Ogólnokształcącego w San Fierro o profilu Bezpieczeństwo Publiczne. Następnie ukończyłem Wyższą Szkołę Wojskową. Zasadnicza służbę wojskową odbyłem służąc  w lotnictwie Marynarki Wojennej. Będąc  w Wojsku zdążyłem napisać pracę doktorską na temat Psychologiii Więźnia. Jestem żonaty. Moja żona pełni funkcję zastępcy komendanta w Los Santos. Rodzice moi nie żyją, rodzeństwa nie mam.

Z poważaniem,
Johny Hawk

LIST MOTYWACYJNY

Proszę o przyjęcie mnie na komendanta posterunku policji w Los Santos, prośbę swą motywuje tym iż Aktualnie Służba policyjna w naszym mieście zanika, aktywnych jest 3 funkcjonariuszy z których każdy ma swoje życie prywatne i nie dają rady Pilnować porządku na terenie całego miasta. Aktualny Komendant bardzo rzadko odwiedza komisariat, niestety nie chętnie przyjmuje on nowych członków do naszego grona.

Z poważaniem,
Johny Hawk

CV

Imię i nazwisko                Johny Hawk
Data i miejsce urodzenia    5 sierpień 1990, Los Santos
Wykształcenie                Publiczne Gimnazjum w Los Santos
                                    Liceum Ogólnokształcące nr. 1 w San Fierro
                                    Wyższa Szkoła Zawodowa
                                     Studium Psychologiczne w Las Venturas
Umiejętności                    Biegle obsługuje komputer, posiadam prawo jazdy na
                                    wszelkiego typu pojazdy, Biegle znam Włoski,
                                    Francuski, podstawy Japońskiego.
Zalety                            Jestem komunikatywny i Ambitnie pracuje na Awans.
Przebieg Pracy Zawodowej    2008-2010 Posterunek Policji w Los Santos
                                    2010  Wydział FBI w Los Santos
                                    2010 Posterunek Policji w Los Santos,
                                    Osiągnąłem stopień komisarza (4)
Dodatkowe Uprawnienia    Ratownik Medyczny III stopnia,
                                    Kurs Negocjatora.

OOC

Nazywam się Sergiusz, mam 17 lat, Jestem uczniem drugiej klasy technikum informatycznego. Zależy mi na przejęciu frakcji gdyż od kiedy pamięcią sięgam zawsze lubiłem grać w PD. Adam bywa bardzo rzadko, na pytania o rekrutacje odpowiada że będzie restart serwera (co jest nie prawdą) oraz że brakuje miejsc. Frakcja drastycznie upada , brakuje jej ludzi a starsi członkowie niestety odchodzą. Adam gra zbyt rzadko aby tą frakcje opanować, ostatnio panuje zdecydowana samowolka w PD. Chciałbym tą frakcję rozwinąć. Wypisywanie pojęć myślę ze jest bez sensu bo równie dobrze mogę je skopiować i ew zmienić  budowę zdań aby wyszło że to sam pisałem. Wiem że lider jest zajęty ale bywa on zdecydowanie za rzadko i nic nie robi aby poprawić jakość działalności PD. Co do mojego RP zależy od tego czy ktoś zalazł mi za skórę i mam pretekst aby się mścić, zapewne zaraz się zleci kółko obrońców Evy którą wykopałem ze stanowiska Administratora że robię MG Non-rp sratatata cóż, jeśli chodzi o tą kwestie Eva nie miała prawa dać na mnie kontraktu gdyż IC nie ma pojęcia jak się nazywa czy jak wyglądam („Bo ona cię widziała na ulicy” – a z kąd wie że ja to ja, Radio nieco zniekształca głos, nie miałem okazji z nią zagrać, nie zna mnie!). Cóż rozpisałem się o tej sprawie bo nie chce aby ona wpłynęła na rozpatrzenie mojego podania Jeśli ktoś będzie koniecznie pisał abym napisał pojęcia, Spoko zapraszam do działu „Akademia Roleplay” tam jest zdecydowana większość napisana, chcesz się zapoznać to tam czytaj, ja tym podania śmiecić nie będę, sory że nie do wzoru obowiązującego ale pisze to wracając ze szkoły, siedząc w pociągu. Myślę iż moje podanie satysfakcjonuje swoim poziomem administracje oraz samego mnie. W PD mam rangę 4, Komisarza, Moja żona IC Jessica jest zastępcą komendanta. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania pomimo iż lider tej frakcji jest obsadzony.

Przepraszam że część OOC jest dłuższa od IC ale nie miałem więcej pomysłów na temat mojej postaci IC.

Adam nie czuj się urażony tym podaniem, ja chce tylko kontynuować twoje dzieło którego ty póki co zbytnio nie rozwijasz, nie chcę aby to wpłynęło na jakie kolwiek kontakty IC czy OOC.

#2 2010-10-04 15:54:09

Avi

Nowy użytkownik

11378513
Punktów :   

Re: Podanie Police Department

Jak Najbardziej popieram Kandydaturę Johnego, jestem jak najbardziej ZA.

#3 2010-10-04 15:58:54

John_Anderson

Użytkownik

Punktów :   

Jestem za

#4 2010-10-04 16:17:20

Ezio_Anditore

Admin Servera

Punktów :   

ok
myślę że dasz se rade
jestem za

#5 2010-10-04 16:31:14

Góralesko

Użytkownik

Punktów :   -1 

jestem za

#6 2010-10-04 19:25:01

Ryan_Sorty

Moderator

3362577
Punktów :   

No dobrze... Podanie przyjęte...

Ryan Sorty - Zginął w katastrofie lotniczej.

Tyrone "Ti-shog" Griffits - Czarnoskóry, mieszka na Jefferson, włóczy się całymi dniami ze swoją bandą.
http://www.steadybloggin.com/wp-content/uploads/2009/09/purp2.JPG

Stopka forum

RSS