Użytkownik
Zauważ że jest Punkt po punkcie wzór mojego podania, Podanie jest nawet Bardzo krótkie i mało poprawne językowo. Mi na kłótni nie zależy aczkolwiek jeżeli ktoś ze mną zadziera to zwyczajowo ja to kończę.
Nowy użytkownik
"Zauważ że jest Punkt po punkcie wzór mojego podania" ale ja to sam zrobiłem ale nie bende mówił ze all parę wziołem pomysłów z innego forum
Nowy użytkownik
Nie pytacie się dlaczego mam nick na forum Layon_Mank ? A podanie napisałem Carlos_White ? Otóz dlatego ,że grałem na serwie i pisze do admina (( Nie pamiętam nicku admina )) Siema czy możesz zmienić mi nick na Carlos_White. On powiedział ze nie, odpowiedziałem dlaczego i dostałem kicka. Wkurzyłem się i zalozyłem nowe konto bo nie chciał zmienić nicku. A usuńcie konto o imieniu i nazwisku "Layon_Mank"
Użytkownik
a mówi ci coś opcja "Edytuj"?
Hmmm... Jedna na milion ? Na samym tym serwerze znam 2 osoby poniżej 14 lat które ogarniają i mają dobre rp.
Użytkownik
Ja też znam
Więc wychodzi,że ten serwer jak jeden na trzy miliony juhu.
Nowy użytkownik
Edytowałem moje podanie.
Ostatnio edytowany przez Layon_Mank (2010-10-09 05:33:53)
Użytkownik
Myślę, że można dać mu na próbę LD NG na okres tygodnia...
Dysan napisał:
Przeważnie chociaż są wyjątki, że dość młode osoby "ogarniają"
Też, się zgodzę ponieważ są ambitne, Starają się nie popełniać błędów. Fakt może i ortografia tutaj go pogrążyła
ale myślę, że na próbe można go dać. Jeżeli nie nada się lub bedzie popełniał takie błedy jak "DM"
i inne tego typu błedy, Okres próbny zostanie zamkniety i poszukamy nowego LD NG. Pozdrawiam