U¿ytkownik
Unbaaaaaan.
John_Jafray.
U¿ytkownik
A mi siê z nim dobrze gra³o, zawsze chêtny do pomocy, przy³±czam siê do pro¶by pomimo pope³nionych przez niego b³êdów.
U¿ytkownik
Wiem, pope³nia³em wiele b³êdów, a rozmawia³em z Ryan_Sorty, powiedzia³ ¿e porozmawia z Head Adminem. Tylko jako¶ on rzadko na forum wchodzi
Ale Paulo ma tez swoje sprawy na g³owie wiec nie miejcie do niego w±tów ze nie wchodzi na forum przez dzien bo mogli¶cie graæ RP a nie tera b³agaæ o Unbana.
U¿ytkownik
Te, Filozof, zamiast szerzyæ teoriê chaosu lepiej ogarnij twoje LCN bo DB robi±...
U¿ytkownik
Louis, jeden dzieñ?! Ja na tego unbana ju¿ chyba czekam ponad tydzieñ...( I nie b³agam o niego, tylko proszê)
przy³±czam siê do pro¶by chocia¿ ju¿ nie gram, Bardzo fajnie mi sie z tob± gra³o, patrolowa³o . Je¶li gra³ non rp to dajcie mu szanse, cz³owiek uczy sie na b³êdach nie ka¿dy jest doskona³y
Johny_Hawk jak by¶ chcia³ wiedzieæ moje LCN w porównaniu z twoim PD ma o 100% lepsze RP i nie gadaj ze sie wym±drzam tylko mówie jak jest wiec pozdro.
U¿ytkownik
Spoko, nied³ugo siê oka¿e. Tylko ¿e moje PD nie je¼dzi przez ca³e miasto na motorze i nie napierdala z DB do czego siê tylko rusza.
U¿ytkownik
Heh LCN jak dla mnie 100 % rp na wypadek reaguj±
PS:Ej John nie rób rekrutacji bo ja muszê mieæ ludzi w pd? a ja to nie?
U¿ytkownik
Jak siê na motorze napierdala to jest DB? :O Ej muszê zapamiêtaæ, serio nie wiedzia³em